skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Samenwerking VVOC en Vi app

Hét platform voor vrouwen in de overgang: Vi

De Vereniging van Overgangsconsulenten (VVOC) is voortdurend op zoek naar innovatieve methoden om vrouwen gedurende de overgangsfase optimaal te begeleiden. In dit kader zijn we verheugd om onze samenwerking met Vi te presenteren.

Wat biedt de Vi App?

De ervaringen van vrouwen tijdens de overgang variëren sterk. De Vi App biedt vrouwen een betrouwbaar platform waar ze 24/7 terecht kunnen. De app biedt betrouwbare informatie, toegang tot experts en gepersonaliseerde content om werknemers te ondersteunen tijdens de overgang. Met Vi kunnen zij de veranderingen begrijpen en effectief omgaan met de uitdagingen die deze levensfase met zich meebrengt. Cruciaal hierbij is dat alle content binnen de app zorgvuldig is geëvalueerd en geverifieerd door experts van de VVOC. Zo kunnen gebruikers erop vertrouwen dat ze betrouwbare en actuele informatie tot hun beschikking hebben.

Samenwerking met VVOC Consulenten

Het is met trots dat we mededelen dat vijf gerenommeerde VVOC-consulenten – Marijntje, Heidi, Anita, Desiree en Linda – zich hebben verbonden aan de Vi App. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om direct sessies in te plannen met deze ervaren overgangsconsulenten.

Consulent en interesse om bij te dragen?

Ben jij overgangsconsulente en wil je ook een bijdrage leveren aan dit unieke project? We nodigen je van harte uit om contact op te nemen met Marieke via marieke@vihealth.nl.

Blijf op de hoogte van Vi

De Vi app is vandaag gelanceerd en wordt momenteel getest door gebruikers. Wil jij meer weten over Vi? Volg Vi dan op LinkedIn , Facebook en Instagram. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief via www.vihealth.nl.

De app zelf is korte tijd gratis te gebruiken voor wie dat wil, schrijf je in!

Overgangsconsulenten van de VVOC

De Vereniging van Overgangsconsulenten is de beroepsvereniging van overgangsconsulenten, wij zijn allen BIG geregistreerd en hebben naast de HBO+ specialisatie, jaarlijks bij- en nascholing. Overgangsconsulenten werken in heel Nederland, ook in jouw buurt.

De VVOC heeft wekelijks nieuws via Linkedin, Facebook en Instagram. Volg ons.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.