skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Tarief overgangsconsult

Hoeveel geld betaal je voor een overgangsconsult en wat is de vergoeding van de zorgverzekeraar

Het uurtarief voor een overgangsconsult van 1 uur bedraagt € 87,50. Enkele overgangsconsulenten besteden meer tijd aan het intakegesprek dan een uur. De consultprijs kan dan hoger liggen. Informeer bij de overgangsconsulent die u wilt gaan bezoeken.

Vergoeding overgangsconsult

De (Verpleegkundig/Verloskundig) Overgangsconsulenten, aangesloten bij de VVOC, worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Weet u dit niet neem dan contact op met uw zorgverzekering.

U kunt op de site van zorgwijzer ook eenvoudig zien welke zorgverzekeraars de consulten van de overgangsconsulent vergoeden.

U kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de Overgangsconsulenten. Bij een afspraak op een menopauzepoli in het ziekenhuis is een verwijzing van een huisarts of Arbo-arts nodig!

De vergoedingen van uw aanvullende zorgverzekering hebben geen invloed op uw eigen risico. 

Heeft u vragen over ons tarief of over de vergoeding. Neem dan gerust contact op met een consulent bij u in de buurt.

Back To Top