skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Webinar VVOC & Diabetes Vereniging Nederland, 5 Maart 19:30u

Webinar VVOC & Diabetes Vereniging Nederland, 5 maart 19:30u

Doe mee met het Webinar van VVOC & Diabetes Vereniging Nederland op dinsdag 5 maart 19:30u

Diabetes en de overgang hebben invloed op elkaar. Door hormonale veranderingen kan het lastig zijn om je glucosespiegels goed onder controle te houden. Diabetes type 1 en 2 zijn verschillend in oorzaak en ook in behandeling. Tijdens de overgang is het risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 verhoogd. Komt diabetes voor in jouw familie of heb je in de zwangerschap last gehad van zwangerschapsdiabetes? Dan heb je een groter risico op het ontwikkelen van diabetes in de overgang. Wat kun je doen? Zorg dat je voorbereid bent, doe mee met ons webinar.

In samenwerking met Diabetes Vereniging Nederland organiseren we een gratis webinar. Blok dinsdag 5 maart in je agenda. Aanvang 19:30

Wat kun je verwachten?

Internist dr. Sarah Siegelaar en overgangsconsulent Christel Rijnsburger zullen je alles vertellen over het effect van de overgang, met schommelende oestrogeen spiegels, op je bloedsuikerspiegel en diabetes. Wat kan jij doen om het risico op diabetes te verkleinen en hoe kan jij met diabetes goed door de overgang komen?

Meld je vandaag nog aan

Tot ziens op 5 maart.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.