skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Zin En Onzin Van Het Gebruik Van Supplementen?

Zin en onzin van het gebruik van supplementen?

Zin en onzin van het gebruik van supplementen?

Het gebruik van supplementen naast je voeding geeft stof tot discussies. Veel supplementen zijn vrij verkrijgbaar. Maar helpen deze wel? Welk effect heeft een bepaald supplement op jouw lichaam? Kan je ze samen met eventuele medicatie innemen? En mogen ze gebruikt worden bij bepaalde aandoeningen?

Overgangsconsulenten van de VVOC hebben onlangs een mooie bijscholing gevolgd over de werking van supplementen en eventuele interactie met medicatie. Deze scholing werd gegeven door een apotheker.

Een overgangsconsulent is een ervaren en geschoolde zorgprofessional. Zij kijkt in een consult onder andere ook naar je evt. gebruik van supplementen, met alle belangrijke vragen in het achterhoofd. Wil jij graag meer informatie hebben over supplementen of twijfel je of de door jou gebruikte supplementen geschikt zijn voor jouw gezondheid? Vind een overgangsconsulent bij jou in de buurt, en maak een afspraak voor een intake.

Foto: Karolina Grabowska

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.