skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Wees Open Over De Overgang

‘Men Only’- webinar over de overgang bij vrouwen, is dat nodig? Ja!

‘Men Only’ webinar over de overgang bij vrouwen, is dat nodig? Ja!

Wat moeten mannen eigenlijk weten over de overgang? Op 13 maart tussen 16:00 -17:30 is er een webinar met deskundigen voor ‘Men Only’

Onderwerpen die zeker aan de orde komen zijn; Waarom heeft mijn 40+ partner/collega ineens zo’n kort lontje? Zou ik misschien iets kunnen doen om haar te helpen? Is er iets mis met mij nu ze geen zin meer heeft in seks? Wat moet ik wel/niet doen als zij onredelijk reageert?

Je zal blij zijn met wat je te weten komt van overgangsconsulenten Anita Feddema en Martine den Hoedt, beiden verbonden aan de VVOC

De VVOC zijn de verenigde overgangsconsulenten, en dat zijn gespecialiseerde verpleegkundigen. Dit webinar is een samenwerking met vakbond CNV en andere (ervarings)deskundigen.

Geef je meteen op en tune in bij de Men Only webinar (gratis) op 13 maart van 16:00 tot 17:30 Open over de overgang

Overgangsconsult voor partners?

Wil je liever samen met je partner een overgangsconsulente spreken in jouw buurt? Overgangsconsulenten die bij beroepsvereniging VVOC zijn aangesloten zijn HBO+ opgeleide zorgprofessionals met een specialisatie. Hier is informatie over tarieven en over overgangsklachten. Vind de overgangsconsulent in jouw buurt en spreek een consult af.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.