skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Je Down Voelen In De Overgang

De overgang en je down voelen

Voel je je down, kan het de overgang zijn?

De overgang en je down voelen. Het komt nog te vaak voor dat vrouwen niet weten wat er met hen aan de hand is. Meer weten over de fases van de overgang, en weten wat je kan doen, helpt je erdoorheen.

40+? Test of je in de overgang zou kunnen zijn

De VVOC heeft een test “ben ik in de overgang” gemaakt die je kan maken. Zo en kan je nagaan of je meerdere van de symptomen herkent bij jezelf. Ook als je nog menstrueert, ook als je rond de 40 jaar oud bent. Het kan dat de disbalans van je hormonen zorgt voor dat ongrijpbare, nare gevoel dat je je lichaam niet meer kunt vertrouwen. Dat je je neerslachtig voelt om een foto, een gebeurtenis zwaar op je drukt of omdat het thuis niet soepel gaat. Zeker als jij tieners in huis hebt die ook met hormoonschommelingen worstelen. Of als je naast al je taken zoveel voor anderen doet, dat je aan vrije tijd niet meer toe komt. Of als je seksleven niet meer het plezier brengt dat ook jij zo hard nodig hebt.

Meer weten, dat helpt je door de overgang

Overgangsconsulenten die zijn aangesloten bij de VVOC kunnen jou in enkele gesprekken al een heel eind op weg helpen. En vooral: geruststellen: je bent niet de enige, er ligt nog een heel mooi leven voor je, er zijn behandelingen die je kunnen helpen. We kunnen ook een training komen geven op je werk. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Zoek je hulp? Gespecialiseerde consulenten in jouw buurt die bij de VVOC zijn aangesloten, vind je via de site.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.