skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Internationale vrouwendag Game Changers in Women’s Health

Kom op 8 maart naar het Epicenter Amsterdam voor de nieuwste inzichten op het gebied van vrouwengezondheid. Ervaar zelf de impact van innovaties op het gebied van Women’s Health en leer hoe je de risico’s op vrouwspecifieke aandoeningen kunt verminderen.
Ken je getallen en verander jouw toekomst. Want op het gebied van gezondheid maakt gender verschil!

Meld je aan en laat je inspireren door de beste medisch specialisten, wetenschappelijk onderzoekers, pharma en FemTech innovators! Naast onze key note speakers (zie planning), kun je kennismaken met innovaties op het gebied van vrouwengezondheid in de Health Safari.

Game Changers in Women’s Health vindt plaats in Epicenter van Amsterdam op 8 maart 2019 vanaf 15:00-18:00 Deelname is gratis.

internationale vrouwendag overgang 8 maart 2019

Georganiseerd door vuurvrouw

Stef Boes

Elke vrouw gaat vroeger of later door de overgang. Tachtig procent van de vrouwen heeft daar flink last van.
De naam van mijn bedrijf “Nieuw Getij” betekent voor mij beweging, nieuwe tijden. Net als de overgang een nieuwe fase in het leven kan zijn, een tijd waarin je op zoek bent naar een nieuwe balans in een nieuwe cyclus. Ik help je graag door de verschillende fasen van de overgang.

Ervaring

Ik heb ruim 35 jaar ervaring als verpleegkundige, hbo en post hbo opgeleid, en gewerkt als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie en de ouderenzorg.
Op dit moment werk ik als praktijkondersteuner ggz in verschillende huisartsenpraktijken in Friesland.

Na de opleiding verpleegkundig overgangsconsulent aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam te hebben gevolgd ben ik een aantal jaar terug gestart met mijn praktijk Nieuw Getij voor vrouwen in de overgang.

Ik geef individuele begeleiding aan vrouwen in de overgang, en workshops, presentaties en lezingen in diverse bedrijven en organisaties in Friesland
Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.nieuwgetij.nl of mail naar nieuwgetij@gmail.com

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.