skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Désirée Groot-Engelsman, locatie Zaandijk

Mijn naam is Désirée en ik ben 53 jaar oud. Ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Een dochter van 26 jaar en een zoon van 23 jaar.

Sinds 1993 ben ik verpleegkundige A en sinds 1994 recovery verpleegkundige. Op dit moment ben ik werkzaam op de recovery van het Zaans Medisch Centrum.

Sinds 14 Oktober 2021 ben ik afgestudeerd aan de Stichting Breederode Hogeschool voor verpleegkundig overgangsconsulente. Lid van de VVOC vanaf 6 januari en mijn overgangspraktijk Scalae Hormonen in balans is sinds 11 November 2021 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
Met mijn praktijk wil ik graag vrouwen met klachten in de overgang gaan begeleiden en adviseren met zorg op maat. Naar de behoeften en wensen van de vrouw.

Scalae Hormonen in balans Overgangspraktijk

Mijn naam is Désirée Groot-Engelsman en ben sinds 14 oktober 2021 gediplomeerd overgangsconsulente.

De naam van mijn Overgangspraktijk is gebaseerd op de vertaling van het woord weegschaal in het Latijns (Scalae). Tijdens de overgang vindt er een verschuiving/schommeling plaats in de de hormoonhuishouding van de vrouw. Als verpleegkundig overgangsconsulente heb ik binnen mijn praktijk een belangrijke visie. Ik wil zorg op maat leveren aan mijn cliënten. Hierbij is mijn eerste prioriteit om de wensen en behoeften van mijn cliënten centraal te laten staan. Tijdens een consult begeleid ik aan de hand van deze wensen en behoeften de cliënte. Dit doe ik door middel van tips en adviezen over onder andere leefstijl, positieve gezondheid, supplementen en voeding, die specifiek gericht zijn op de overgangsklachten waar zij op dat moment last van heeft.

Désirée Groot-Engelsman, locatie Zaandijk
Tamboerijnhof 7
1544 ZA Zaandijk Noord-Holland
Nederland
Back To Top