skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Wrap-up Week van de Overgang

Wrap-up Week van de Overgang

We waren veel in de media in de Week van de Overgang. Want hoe meer mensen kennis hebben over de overgang, hoe meer ruimte er is om er op een gezonde manier doorheen te gaan. Kijk de wrap-up film.

  • Praat erover
  • Zoek hulp van een begripvolle en kundige specialist
  • Vraag je baas om een workshop te mogen organiseren, waarvoor je een overgangsconsulent van de VVOC inhuren kan.
  • Help mensen die bijna veertig zijn door ze te vertellen dat je beter door de overgang kunt komen, als je fit bent: Verse groenten, minder alcohol en suikers, goed slapen, goed bewegen, stoppen met roken.
  • Bezoek een overgangsconsulent in jouw buurt, samen met je partner.

Ben je de overgang al door? Praat er over met je dochters en nichtjes, jongere collega’s en je vriendinnen. Er is steeds meer bekend over de overgang, samen maken we de kennis beschikbaar en werken we aan verlichting voor vrouwen met klachten tijdens de overgangsperiode.

Live in de Week van de Overgang

Essity onderzocht hoe groot dat taboe op de overgang eigenlijk is… en dat is groter dan je misschien denkt!

Tanja Jess, Susan Smit en Carly Wijs gingen in gesprek met ‘onze’ Marijntje Kelter en Caroline van Lokven. We hebben deze gesprekken vastgezet in ons Instagram-profiel voor als je het wil nazien.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.