skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Wat Kun Je Doen Om Je Overgangsklachten Te Verergeren…

Wat kun je doen om je overgangsklachten te verergeren…

Wat kun je doen om je overgangsklachten te verergeren…

Verergeren is zeker niet onze bedoeling! Verlichting wel. Je leefstijl heeft invloed op overgangsklachten. Zo verergeren roken, koffie, pittig gekruid eten en alcohol veelal de klachten. Te veel koolhydraten en suikers helpen je niet. Het eten van veel groenten en regelmatige lichaamsbeweging én voldoende rust, hebben juist wel een gunstige invloed.

De juiste leefstijl kan de draagkracht tijdens de overgang weer wat vergroten. Zo gezien zijn er dingen die je kunt doen om de overgang te verergeren, en dus ook om te verlichten. Let op, dit geldt niet automatisch voor iedereen. Laat altijd een professional meedenken over jouw situatie en leefstijl.

Als het gaat om leefstijl…Wat ga jij aanpakken? Of juist weglaten?

Heb je gedacht aan het inzetten van hulptroepen? Je kunt samen met vriend(inn)en zaken aanpakken. Of wil je advies en begeleiding  op maat? Overgangsconsulenten die zijn aangesloten bij de VVOC weten wat werkt. We ‘verkopen’ je niks anders dan onze kennis. Zoek een overgangsconsulent in jouw buurt.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.