skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Vereniging Overgangs Consulenten VVOC

De VVOC groeit

De Overgangsconsulenten vereniging VVOC groeit

De Vereniging van Verpleegkundig Overgangsconsulenten heeft sinds haar oprichting onvermoeibaar gestreden voor meer kennis over de overgang bij artsen, verpleegkundigen en natuurlijk bij de vrouwen zelf. Er is een post HBO opleiding waar BIG geregistreerde zorgverleners een specialisatie kunnen volgen. Er is net een nieuwe lichting afgestudeerd, gefeliciteerd deelnemers!

Als je de opleiding hebt afgerond, mag je lid worden van de vereniging en de vereniging telt nu al zo’n 50 leden. Daar zijn we erg blij mee. In maart is weer een Algemene Ledenvergadering waarin we onze koers bepalen voor het komende jaar. De VVOC groeit en dat komt alle vrouwen die richting de overgang gaan, of in de overgang zijn, ten goede.

Wil je meer weten over de overgang? De vereniging VVOC deelt praktische tips en medische kennis via facebook, instagram en linkedin.

Wil je je zelf ook specialiseren tot overgangsconsulente? Kijk dan bij Breederode naar de opleiding.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.