skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Maatregelen betreffende het Coronavirus

Maatregelen omtrent Coronavirus VVOC

 

 

In navolging van de maatregelen van het RIVM over de verspreiding van het Corona virus, beperken onze Verpleegkundig Overgangsconsulenten tot nader orde zoveel mogelijk persoonlijke contacten.

Consulten blijven wel mogelijk via een vorm van beeldbellen (Skype, hangout etc) of  telefonisch. Dit gebeurd in overleg met u op de manier die bij u past. Schroom dus niet om in deze spannende tijd een afspraak te maken. Want helaas de overgang kan juist in deze tijd extra vervelend zijn.

Heeft u al een afspraak gemaakt, uw overgangsconsulent neemt zo spoedig mogelijk contact met U op om deze te verzetten of om te zetten naar beeldbellen. U mag natuurlijk altijd contact opnemen met haar bij onduidelijkheid.

 

Stef Boes

Elke vrouw gaat vroeger of later door de overgang. Tachtig procent van de vrouwen heeft daar flink last van.
De naam van mijn bedrijf “Nieuw Getij” betekent voor mij beweging, nieuwe tijden. Net als de overgang een nieuwe fase in het leven kan zijn, een tijd waarin je op zoek bent naar een nieuwe balans in een nieuwe cyclus. Ik help je graag door de verschillende fasen van de overgang.

Ervaring

Ik heb ruim 35 jaar ervaring als verpleegkundige, hbo en post hbo opgeleid, en gewerkt als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie en de ouderenzorg.
Op dit moment werk ik als praktijkondersteuner ggz in verschillende huisartsenpraktijken in Friesland.

Na de opleiding verpleegkundig overgangsconsulent aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam te hebben gevolgd ben ik een aantal jaar terug gestart met mijn praktijk Nieuw Getij voor vrouwen in de overgang.

Ik geef individuele begeleiding aan vrouwen in de overgang, en workshops, presentaties en lezingen in diverse bedrijven en organisaties in Friesland
Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.nieuwgetij.nl of mail naar nieuwgetij@gmail.com

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.