skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

☀️RUBRIEK☀️ In 't Zonnetje: Manon Kerkhof

☀️RUBRIEK☀️ in ’t Zonnetje: Manon Kerkhof

☀️RUBRIEK☀️ in ’t Zonnetje: Manon Kerkhof

Manon Kerkhof studeerde geneeskunde en voltooide de opleiding tot gynaecoloog. Al tijdens deze opleiding tot gynaecoloog specialiseerde zij zich in de reconstructieve bekkenchirurgie en zij is op het moment een van de slechts twintig geregistreerde subspecialisten in Nederland.

De VVOC werkt graag samen met Manon. Manon heeft scholingen verzorgd voor de VVOC, waarmee de overgangsconsulenten weer helemaal bij de tijd zijn. Daarnaast raden we best vaak aan om haar boek te lezen. Ze schreef het boek ‘Ook leuke meisjes worden vijftig’, dat we graag aanraden.

In 2016 nam Manon het initiatief voor de integrale zorgprogramma’s FIT@WORK4WOMEN waarbij zorg wordt geleverd voor vrouwelijke medewerkers rondom de bevalling en de overgang. In 2017 startte zij met Curilion, een Behandel Centrum voor vrouwenzorg.

De VVOC is blij met de samenwerking en wil Manon op deze wijze eens extra in het zonnetje zetten.

 

OvergangsConsulenten die bij de VVOC zijn aangesloten, vind je in heel Nederland. Kijk welke Overgangsconsulent bij jou in de buurt parktijk houdt.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.