skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Incontinentie & Endometriose in de overgang, nascholingen VVOC

Incontinentie & Endometriose in de overgang, nascholingen VVOC

Samen met Viatris organiseerden bestuursleden van de VVOC twee leerzame nascholingen. Afgelopen maandag was er de scholing ‘incontinentie en de overgang’ van Flora Vernooij Vernooij (gynaecoloog Diakonessenhuis Utrecht) en de scholing ‘endometriose en de overgang’ van Velja Mijatovic (gynaecoloog Endometriose centrum Amsterdam UMC).

VVOC overgangsconsulenten zijn gespecialiseerde zorgprofessionals met BIG registratie. Het zijn bijna altijd verpleegkundigen of verloskundigen die zich hebben bijgeschoold met een HBO+ opleiding voor overgangsconsulent. Wij blijven ons verder ontwikkelen en geven onze kennis dan weer door aan jou. Kijk eens bij overgangsklachten of doe de OvergangsTest op deze VVOC website.

Overgangsconsult voor vrouwen

Overgangsconsulenten die bij de beroepsvereniging zijn aangesloten, vind je in heel Nederland, via de gezamenlijke website vind je zo de consulent in jouw buurt. Maak een afspraak als je een vrouw tussen de veertig en zestig bent en gebruik wil maken van onze kennis.

Collegiale Consultatie?

Ook andere zorgprofessionals zoals bijv. huisartsen en bedrijfsartsen nodigen we uit om contact te leggen met de overgangsverpleegkundige in de buurt. Samen kunnen we de zorg aan vrouwen in de overgang, verbeteren. Volg ons op LinkedIn voor wekelijkse updates.

Ook huisartsen en bedrijfsartsen nodigen we uit om contact te leggen, samen kunnen we de zorg aan vrouwen in de overgang, verbeteren. Volg ons op LinkedIn voor wekelijkse updates.

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.