skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Hoe Erg Is Osteoporose Voor 40+vrouwen?

Hoe erg is Osteoporose voor 40+vrouwen?

Hoe erg is Osteoporose voor 40+vrouwen?
Osteoporose is een chronische aandoening van het skelet waar vrouwen na de overgang een verhoogd risico op hebben. Dat komt omdat je hormoonspiegel anders is na de overgang. Er is veel mogelijk om osteoporose te voorkomen. Hoe kunnen we jou helpen? Je kunt een afspraak maken bij een overgangsconsulent. Overgangconsulenten schrijven daarnaast artikelen voor vrouwen in de overgang en op deze site vind je ook informatie over zorgverzekeringen.
Je kunt een afspraak maken bij een overgangsconsulent bij jou in de buurt. We verkopen kennis, geen supplementen. Na een intake volgt een diagnose: in welke fase van de overgang zou je kunnen zijn en vervolgens is er advies of een behandeling of een verwijzing. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg dat je op tijd informeert naar wat te doen om osteoporose te voorkomen.
Een overgangsconsulent van de VVOC heeft zich met een HBO+ opleiding gespecialiseerd. Overgangsconsulenten die zijn aangesloten bij de VVOC zijn geregistreerde verpleegkundigen, verloskundigen of fysiotherapeuten.
Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.