Skip to content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Logo Gezondheidsbeurs

Gezondheidsbeurs en Overgang

  • redacteur
  • Nieuws

Gezondheidsbeurs en Overgang

Save the date! De Gezondheidsbeurs gaat weer door en de VVOC is er voor al je vragen over de overgang. Van 2 t/m 5 februari 2023 is de Jaarbeurs Utrecht de plek om te zijn. Ontmoet auteurs, influencers en sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl, er is dagelijks een Overgangsconsulent van de VVOC aanwezig als spreker of bij de stand. Er zijn presentaties, workshops en kookdemo’s en veel informatie en gezelligheid.

Hoe ben en blijf je gezond als de overgang voor de deur staat? Vrouwen vanaf een jaar of veertig doen er goed aan om zichzelf alvast voor te bereiden op wat ze kunnen verwachten. Wanneer begint de overgang? Hoe merk je dat? Hoe lang duurt het? Wat kun je doen als je klachten te erg worden?

De sprekers en de stand van de Vereniging van Overgangs Consulenten zijn dé plek waar je heen moet. Van donderdag t/m zondag is er een overgangsconsulent van de VVOC aanwezig. Via de site van de jaarbeurs kom je aan info, en wij zullen op tijd op onze kanalen melden waar we te vinden zijn en welke sprekers voor jou als vrouw in de overgang, interessant zijn.

Maak er met je vrienden een gezellige (trein) dag van en kom een dagje naar de gezondheidsbeurs van 2 t/m 5 februari 2023

Sprekers zijn: (de links gaan naar de site van de Gezondheidsbeurs)

 

Wil je een afspraak maken met een overgangsconsulent in jouw buurt? Je kunt zelf een afspraak maken. In een consult van een uur helpen we je met al je vragen.

redacteur

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.