skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Overgangsconsulenten Steunen Actie 'Ik Verdien Meer'

VVOC steunt actie ‘Ik verdien meer’ op equal pay day

Equal pay day

Op equal pay day, 14 november, staken veel vrouwen. Er blijft een structureel verschil bestaan tussen de salarissen van mannen en vrouwen. Er zijn veel mythes, taboes en verkeerde aannames over ongelijke betaling.

De VVOC is blij dat er aandacht is voor de feitelijke cijfers en natuurlijk zijn wij voor gelijke beloning voor gelijk werk.

Wil je meer weten over het manifest van Ik Verdien Meer, of over de ambassadeurs of over manieren om bij te dragen? Op hun site vind je alles wat je nodig hebt (ook voor wie niet mee kan doen met de staking zelf). Succes aan alle stakers.

Vrouwen en zorg

Vrouwen verdienen méér dan alleen meer geld, ook goede zorg is belangrijk! Overgangsconsulenten die bij de VVOC zijn aangesloten, zijn gespecialiseerde zorg professionals. We werken in heel Nederland, ook bij jou in de buurt. Wil je een consult afspreken? Kijk welke overgangsconsulent in jouw buurt actief is. Overgangsconsulenten verkopen je niks, alleen kennis.

Wil je eerst wat verder lezen over overgangssymptomen? Of wil je de test ‘Ben ik in de overgang?’ doen? Je kunt de VVOC volgen op Linkedin, Facebook en Instagram voor interessante artikelen.

Credits foto: Pexels

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.