skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

De menopauze wordt besproken na motie, de VVOC is erbij!

Wat kan er beter in de organisatie van de zorg? Dat is de vraag die aan ons, zorgverleners betrokken bij de zorg rond vrouwen in de overgangsleeftijd is gesteld. De aangenomen motie over het taboe rond de menopauze wordt op 12 oktober behandeld door de Commissie VWS van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.
Besproken wordt hoe we het taboe kunnen doorbreken en de zorg voor vrouwen in en rond de overgang kunnen verbeteren, met name op de werkvloer.
Trots zijn wij dat onze collega, Martine den Hoedt, verpleegkundig  overgangsconsulent, mag spreken namens de VVOC samen met Dorenda van Dijken gynaecoloog en voorzitter DMS en huisarts Jacco Burgers. In drie rondetafelgesprekken komen o.a. ervaringsdeskundige vanuit Vuurvrouw, VNO*NCW, CNV en NVAB aan het woord. #VWS #overgang #VVOC

Stef Boes

Elke vrouw gaat vroeger of later door de overgang. Tachtig procent van de vrouwen heeft daar flink last van.
De naam van mijn bedrijf “Nieuw Getij” betekent voor mij beweging, nieuwe tijden. Net als de overgang een nieuwe fase in het leven kan zijn, een tijd waarin je op zoek bent naar een nieuwe balans in een nieuwe cyclus. Ik help je graag door de verschillende fasen van de overgang.

Ervaring

Ik heb ruim 35 jaar ervaring als verpleegkundige, hbo en post hbo opgeleid, en gewerkt als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen, de thuiszorg, psychiatrie en de ouderenzorg.
Op dit moment werk ik als praktijkondersteuner ggz in verschillende huisartsenpraktijken in Friesland.

Na de opleiding verpleegkundig overgangsconsulent aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam te hebben gevolgd ben ik een aantal jaar terug gestart met mijn praktijk Nieuw Getij voor vrouwen in de overgang.

Ik geef individuele begeleiding aan vrouwen in de overgang, en workshops, presentaties en lezingen in diverse bedrijven en organisaties in Friesland
Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op www.nieuwgetij.nl of mail naar nieuwgetij@gmail.com

Back To Top

Wil je meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een onafhankelijk professional!

Klik HIER voor een overgangsconsulent bij jou in de buurt.