skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

06-46993444 info@overgangsconsulente.com

Contact

Contact VVOC, vereniging verpleegkundig overgangsconsulenten

Heeft u algemene vragen, een aankondiging voor een event of publicatie in tijdschrift, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VVOC. Daarnaast kunt u daar terecht voor het aanvragen van foldermateriaal.

Voor vragen van persoonlijke aard kunt u via de pagina Consulenten contact opnemen met een verpleegkundig overgangsconsulent bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over lezingen, workshops en presentaties over de overgang kunt u via de pagina Consulenten contact opnemen met een consulent in de buurt van uw bedrijf.

Heeft u algemene vragen,  dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VVOC. Daarnaast kunt u daar terecht voor het aanvragen van foldermateriaal.

U kunt voor uw algemene vragen, een aankondiging voor een event of publicatie in tijdschrift, ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid en Privacyverklaring

Adres

Kostverloren 7
3863 BA Nijkerk

Telefoon

06-46993444

E-mail

info@overgangsconsulente.com

contact VVOC, vereniging verpleegkundig overgangsconsulenten
Back To Top