skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Contact

Contact VVOC, vereniging verpleegkundig overgangsconsulenten

Heeft u algemene vragen, een aankondiging voor een event of publicatie in tijdschrift, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VVOC. Daarnaast kunt u daar terecht voor het aanvragen van foldermateriaal.

Voor vragen van persoonlijke aard kunt u via de pagina Consulenten contact opnemen met een verpleegkundig overgangsconsulent bij u in de buurt.

Wilt u meer weten over lezingen, workshops en presentaties over de overgang kunt u via de pagina Consulenten contact opnemen met een consulent in de buurt van uw bedrijf.

Heeft u algemene vragen,  dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VVOC. Daarnaast kunt u daar terecht voor het aanvragen van foldermateriaal.

U kunt voor uw algemene vragen, een aankondiging voor een event of publicatie in tijdschrift, ook onderstaand formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hierbij geef ik toestemming om de bovenstaande persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen en/of voor het doen van een aanbieding voor de diensten van deze website. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid en Privacyverklaring

Adres

Kostverloren 7
3863 BA Nijkerk

Telefoon

06-46993444

E-mail

info@overgangsconsulente.com

contact VVOC, vereniging verpleegkundig overgangsconsulenten
Back To Top