Een vrouw van deze tijd is op de overgang voorbereid
Anita Feddema - van Leijsen

Anita Feddema - van Leijsen

 • . Locatie
  Kostverloren 7
  3863BA Nijkerk
 • . Locatie
  praktijk adres: Kostverloren 7 3863 BA Nijkerk
 • . Locatie
  praktijk adres: Kostverloren 7 3863 BA Nijkerk
 • . Locatie
  praktijk adres: Kostverloren 7 3863 BA Nijkerk
 • . Locatie
  praktijk adres: Kostverloren 7 3863 BA Nijkerk
 • . Mobiel
  06-38896484
 • . E-mail

Samen werken aan een nieuwe balans

contact

Overgangspraktijk Nijkerk


 Anita Feddema - van LeijsenVerpleegkundig Overgangsconsulente


 Kostverloren 7 3863 BA Nijkerk


Bereikbaarheid


Voor het maken van een afspraak, vragen of andere informatie kunt u mij op het onderstaande nummer bereiken of een email sturen via het contactformulier of onderstaant emailadres, Ik neem dan contact met u op.


Mob: 06-38896484    email: mail@overgangspraktijknijkerk.nl  


Privacyverklaring


Ik, Anita Feddema, werkzaam in Overgangspraktijk Nijkerk (KvK nr 55844561), verklaar zorgvuldig met de door mij ontvangen gegevens om te gaan.


De gegevens die ik van mijn cliënten ontvang zijn; Naam, adres, woonplaats, mobiel telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, naam huisarts en medische gegevens. Deze gegevens heb ik nodig om tijdens de consulten een goede dienstverlening te bieden.


De gegevens worden vastgelegd in een extern beveiligde database van de beroepsvereniging VVOC. Daarnaast leg ik deze gegevens schriftelijk vast in een papieren dossier. Dit dossier is opgeslagen in een afgesloten kast. Conform eisen moet ik uw dossier 15 jaar bewaren. U kunt dit dossier inzien.


 Gegevens die ik digitaal ontvang zijn e-mails van cliënten. Deze zijn beveiligd via mijn computersysteem. Ik archiveer geen digitale gegevens van cliënten.


Indien ik cliënten mail zal ik dit doen via Zivver, een beveiligd communicatie systeem.


Ik deel uw gegevens met niemand, vanuit mijn beroepscode en BIG registratie heb ik een beroepsgeheim. Indien nodig neem ik in overleg met en na toestemming van U, contact met uw huisarts of andere medische behandelaar. Deze toestemming wordt bevestigd door u met een handtekening op een daarvoor speciaal opgesteld formulier.

Contactformulier