skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Shirley Dinkgreve, locatie Ursem

De overgang is een belangrijke periode in het leven van een vrouw. Een periode, die iedere vrouw op een gegeven moment meemaakt, en al rond het 40ste jaar kan starten. Het is merkbaar aan onder andere onregelmatige menstruaties, opvliegers, gewichtstoename, hoofdpijn, stemmingswisselingen, hartkloppingen, slecht slapen en gewrichtsklachten. Er zijn verschillende fasen tijdens de overgang. De menopauze is het moment van de laatste menstruatie, gemiddeld op de leeftijd van 52 jaar. Dit is pas vast te stellen nadat er een jaar geen menstruatie is geweest.

Meer informatie over mijn praktijk kunt u vinden op Overgangsconsulentnoordholland.nl

Wilt u informatie en/of advies over de overgang van mij? Maak hier uw afspraak

Mijn naam is Shirley Dinkgreve. In 1995 heb ik mijn diploma tot verpleegkundige behaald aan de HBO-V te Alkmaar. Daarna ben ik als verpleegkundige gaan werken in diverse werkgebieden. Uiteindelijk werd mijn droom waar en ben ik gaan werken als obstetrie en gynaecologie verpleegkundige op de kraam- en verlosafdeling in het ziekenhuis. Hier werk ik nu ruim 15 jaar met heel veel plezier.

Ik vond het echter ook tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in de overgang. Ik merkte bij mijzelf dat de overgang meer is dan niet meer menstrueren en het hebben van opvliegers. Hierdoor werd mijn interesse gewekt. Om meer over de overgang te weten te komen, vrouwen bij te staan in deze soms lastige fase met informatie en adviezen ben ik de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulente gaan volgen aan de Breederode Hogeschool in Rotterdam. Een prachtig nieuw vak(gebied) heb ik gevonden.

Ik ben iemand die persoonlijke aandacht heel hoog in het vaandel heeft staan. Een luisterend oor en echte interesse is wat ik wil bieden. Aandacht voor wat iemand nodig heeft om tot een bijpassend advies te komen. Het is puzzelen naar een persoonlijke oplossing. En laat ik nu toevallig van puzzelen houden.

Overgangsconsulent Noord-Holland is gevestigd in Ursem. Een klein, rustig dorpje in Noord-Holland. Centraal gelegen tussen Hoorn en Alkmaar. Op een half uurtje rijden van Purmerend, Schagen, Haarlem of Amsterdam. Ursem is goed bereikbaar via allerlei uitvalswegen die eromheen liggen. Er is voldoende gratis parkeerplaats, op het eigen terrein of in de buurt. De praktijk, de omgeving en het dorp stralen rust uit. Iets wat heel prettig is wanneer u in de overgang bent.

Shirley Dinkgreve, locatie Ursem
Zuidgouw 45
1645 PA Ursem Noord Holland
Nederland
Back To Top