skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Marijntje Kelter, locatie Haarlem

Aandacht voor de overgang

Elke vrouw komt vroeg of laat in de overgang. Deze periode gaan sommige vrouwen fluitend door. De meerderheid echter ervaart klachten tijdens de overgang die kunnen variëren van licht tot ernstig en zelfs ontwrichtend.
Wanneer je vragen hebt over de overgang, of klachten hebt  waarvan je denkt dat ze misschien bij de overgang horen, blijf er dan niet mee zitten maar maak een afspraak!

De overgang begint meestal eerder dan je denkt. Al ver voor je laatste menstruatie is er van alles aan het veranderen in je lichaam en zijn de hormoonschommelingen soms al merkbaar. Ook nemen de gezondheidsrisico’s toe voor vrouwen na de overgang. De verpleegkundig overgangsconsulente kan je advies geven wat je kunt doen om deze risico’s te verkleinen.

Marijntje Kelter

Praktijkgegevens van uw Verpleegkundig Overgangsconsulent in Santpoort Noord

 

Adres:

Burgemeester Enschedélaan 28
2071 AV Santpoort Noord

Telefoonnummer: 06 23205190

Emailadres: info@devrouwenzaak.nl

Website:  https://www.devrouwenzaak.nl/

Facebookhttps://www.facebook.com/DeVrouwenzaakHaarlem

Verwijzing: U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig voor het maken van een afspraak. 

Kosten:  De kosten voor een consult zijn € 75,00

Vergoeding: Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u een vergoeding hiervoor krijgen van uw zorgverzekeraar. U kunt op de site van zorgwijzer ook eenvoudig zien welke zorgverzekeraars de consulten van de overgangsconsulente vergoeden.

Mijn naam is Marijntje Kelter en ik ben sinds april 2018 verpleegkundig overgangsconsulente. In 2017 heb ik de opleiding gevolgd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Door het volgen van bijscholingen was mijn interesse toegenomen voor vrouwspecifieke zorg en de wens daar actief iets mee te gaan doen. Na een jaar studeren is De Vrouwenzaak een feit!

Nu houd ik 2 dagen in de week spreekuur als verpleegkundig overgangsconsulente in mijn eigen praktijk in Santpoort Noord. Ik werk ook één dagdeel per maand in in het Gynaecologie Centrum Alkmaar als overgangsconsulente. De andere dagen ben ik als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk aan het werk  Dat doe ik al 14 jaar en met veel plezier. Ik zie daar vooral patiënten met diabetes type 2 en met (verhoogd risico op) hart -en vaatziekten. Verder ben ik in 2019 gestart met de opleiding voor  voor leefstijl coach aan de Leefstijl Coach Academy in Amsterdam.

 

Aangesloten bij de DMS / Dutch Menopause Society

Voor meer informatie kun je op mijn website terecht.
www.devrouwenzaak.nl

18-04-2018
79036992630
71307133
VvAA
Geschillecommissie ZZP Nederland
Afgegeven 17-04-2018
90064554
Marijntje Kelter, locatie Haarlem
Burgemeester Enschedélaan 28
2071 AV Santpoort Noord Noord-Holland
Nederland
Back To Top