skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Marleen Mabelis-van Eijsden, locatie Capelle aan den IJssel

Ik ben Marleen en werk in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel als verpleegkundig overgangsconsulente. Deze opleiding heb ik in september 2021 afgerond. Naast verpleegkundig overgangsconsulente werk ik op de polikliniek gynaecologie. Recent heb ik de opleiding tot leefstijl verpleegkundige afgerond. Zo denk ik vrouwen rond de overgang beter te kunnen helpen. Want voor een gedeelte van de klachten die je rond de overgang ervaart, heb je zelf invloed door een gezonde leefstijl.

In mijn vrije tijd ben ik natuurgids, hou ik van lezen, wandelen, zwemmen en hardlopen.

Vind je het fijn om samen naar jouw klachten te kijken en te onderzoeken of deze een relatie hebben met de overgang? En wil je weten wat je in jouw geval het beste kan doen? Maak dan een afspraak met mij. Dit kan alleen met een verwijzing van de huisarts en kan via het IJsselland Ziekenhuis. Momenteel heb ik op de maandagen spreekuur op de locatie Kralingen van het IJsselland Ziekenhuis.

Marleen Mabelis-van Eijsden, locatie Capelle aan den IJssel
Prins Constantijnweg 2
2906 ZC Capelle aan den IJssel Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 010-2585920
Back To Top