skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Marjolein Samplonius, locatie Kolderwolde

Ik ben Marjolein Samplonius en ben sinds 1 januari 2021 gestart met mijn praktijk Kracht en Balans Overgangspraktijk.
Vanuit interesse en persoonlijke ervaring met de overgang ben ik in 2019 begonnen met de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulent aan de Breederode Hogeschool in Rotterdam. Een boeiende studie over de hormonale balans die ons vrouw maakt maar door verstoring ons ook dusdanig in de weg kan zitten; met name tijdens de overgangsfase. Het merendeel van de vrouwen, ca 80%, komt hier niet onderuit. Gelukkig spreken we niet voor niets over een fase, ook al kan het enorm verschillen van vrouw tot vrouw hoe zij deze levensfase ervaart.

Ik deel graag mijn kennis en help graag met een passend advies; een advies dat altijd maatwerk zal zijn.
Als verpleegkundig overgangsconsulent, lid van de VVOC, zijn wij op de hoogte van de meest recente informatie en ontwikkeling.

Kracht en Balans, praktijk voor vrouwen in de overgang, is gevestigd in Kolderwolde.
Kolderwolde is een streek (dorp) in het prachtige Gaasterland in zuidwest Friesland.

Er komt gelukkig steeds meer aandacht voor de overgangsfase van de vrouw. Dit is met name van belang omdat vrouwen meer en langer zullen blijven werken dan een tijd geleden. Een goede ontwikkeling! echter evolutionair krijgen vrouwen rond de 50 in meer of mindere mate te maken met de overgang. Een levensfase waarin je lijf een nieuw hormonaal evenwicht moet zoeken, een levensfase die je hierdoor flink uit balans kan brengen.

Soms kun je hier wel wat hulp bij gebruiken, dan ben je hier op de juiste plek.

Als verpleegkundig overgangsconsulent kan ik je helpen bij de vragen die je hebt over de overgang. Ik vertel je graag wat er tijdens de overgangsfase gebeurt en welk effect dat op jouw functioneren kan hebben. Hierbij hoort ook een passend advies voor jouw situatie.
Wanneer je weet hoe het werkt kun je er beter mee omgaan.

Een consult plannen doen we samen in overleg. Dit kan bij mij in Kolderwolde maar kan ook bij jou thuis.
Gezien de huidige situatie i.v.m. corona is een digitaal consult of een telefonisch consult misschien voor jou de beste oplossing.

Ook wanneer je tijdens vakantie in het prachtige Gaasterland verblijft, ben je van harte welkom!

768750
19029043430
51526530
VvAA
SCAG
20-11-2020
AGB code 90110166
Marjolein Samplonius, locatie Kolderwolde
Oordenwei 3
8583 KN Kolderwolde Friesland
Nederland
Back To Top