skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Madeleine Schuurmans, locatie Sevenum

Vrouw zijn

Vrouwen en hormonen zijn onvoorwaardelijk met elkaar verbonden.
In welke leeftijdsfase je ook zit, ze kunnen je hele leven op zijn kop zetten.
In positieve maar ook in negatieve zin.
Het eerste wat vrouwen vaak zeggen: “ Vervelend het hoort erbij, maar het zal wel weer overgaan”.
Toch is het vaak prettig om hierover met iemand te praten en om antwoord te krijgen op je vragen.

Nieuwe Fase

Iedere vrouw is uniek, zo ook haar overgang.
Vanuit dat gegeven ben je welkom in mijn praktijk. Je kunt hier terecht met al jouw vragen en klachten over de overgang. Of het nu gaat over opvliegers, seksualiteit, stemmingswisselingen, depressieve gevoelens, gewrichtsklachten of urine-incontinentie, het zijn vragen die ik graag met je bespreek.

Met de overgang begin je aan een nieuwe fase in jouw leven. Een fase die ook meer dan de moeite waard kan zijn. Tijdens het consult is, indien je wenst, ook jouw partner van harte welkom. In de relatie kunnen grote veranderingen optreden. Soms zijn deze veranderingen, je kunt dan denken aan stemmingswisselingen en seksualiteit, voor een partner moeilijk te begrijpen. Met de juiste voorlichting is er meer ruimte voor begrip en ondersteuning.

Voor een afspraak kunt u bellen met 06 23451271 of mailen naar madeleineschuurmans@home.nl

Madeleine Schuurmans

Welkom op deze site.

Mijn naam is Madeleine Schuurmans, vanaf 1983 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg.

Sinds 2003 heb ik als Verpleegkundig Overgangsconsulente een eigen praktijk.

Ik ben opgeleid om te adviseren wat betreft homeopathie, fyto therapie, hormoontherapie en orthomoleculaire behandelwijze.

Consult

Tijdens een consult heb ik ruim de tijd om jouw klachten te bespreken. We bekijken wat je zelf kunt doen om klachten te verminderen en welke behandeling het best bij je past.

Ik ben opgeleid om te adviseren wat betreft homeopathie, fyto therapie, hormoontherapie en orthomoleculaire behandelwijze.
Ook voor andere vrouw gerelateerde zorgvragen kun je natuurlijk in mijn praktijk terecht. Zijn er menstruele klachten? Of ben je geconfronteerd met kanker en wil je rustig met iemand over die periode praten? Voor tal van deze vragen kun je een afspraak maken.

Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u een vergoeding hiervoor krijgen van uw zorgverzekeraar. U kunt op de site van zorgwijzer ook eenvoudig zien welke zorgverzekeraars de consulten van de overgangsconsulente vergoeden.

Consult volgens afspraak.

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur
Consulten in avonduren zijn bespreekbaar. (Locatie Sevenum) Consulten op zaterdagochtend mogelijk in  Sevenum en Tegelen.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten. Je hebt geen verwijzing van huisarts nodig.

Als @expert / @deskundige Overgangsconsulent ben ik werkzaam voor Medic Info. Diverse zorgverzekeraars maken gebruik van deze dienst. Kijk eens op de gezondheidssite van je zorgverzekeraar.

Ik ontmoet je graag.

’n hartelijke groet,

1 januari 2013
29040850130
14098053
Risk Direct
Geschillencommissie SCAG, ingeschreven onder nummer 15656
17-03-2022
90-049259
Madeleine Schuurmans, locatie Sevenum
Mommesstraat 2 (FysiQ fysiotherapie en fitness)
5975 NG Sevenum Limburg
Nederland
Back To Top