skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Jolanda Hoogeland, locatie Tilburg

Zorg voor vrouwen in de zorg

De overgang: iedere vrouw heeft of krijgt er mee te maken. De overgang ontstaat vaak op natuurlijke wijze maar kan ook worden veroorzaakt door een medische ingreep, als gevolg van een behandeling, medicatie of andere oorzaken. Niet iedere vrouw heeft last van de overgang maar voor de vrouwen die er wel last van hebben kan dit vervelend zijn en kan het zelfs hun functioneren beïnvloeden.

Bent u als vrouw werkzaam binnen de Amarant Groep in Brabant en wilt u meer weten over de overgang en / of klachten die u hieromtrent ervaart dan kunt u hiervoor terecht bij de verpleegkundig overgangsconsulent / arbo verpleegkundige van de bedrijfsgezondheidszorg van Amarant.

Jolanda Hoogeland

Ik ben binnen de bedrijfsgezondheidszorg werkzaam als arboverpleegkundige en sinds april 2018 ook als verpleegkundig overgangsconsulent.

Bent u als vrouw werkzaam binnen de Amarant Groep in Brabant en wilt u meer weten over de overgang en / of klachten die u hieromtrent ervaart dan kunt u hiervoor terecht bij de verpleegkundig overgangsconsulent / arboverpleegkundige van de bedrijfsgezondheidszorg van Amarant.

Tijdens het consult krijgt u uitleg over de overgang, geef ik adviezen en bied ik begeleiding.

U bent van harte welkom voor een consult. U kunt dan contact opnemen met de bedrijfsgezondheidszorg van de Amarant Groep.

Dit geldt alleen voor medewerkers van de Amarant Groep.

Vrouwen die niet bij de Amarant Groep werken verwijs ik graag door naar mijn collega’s in de regio. Hun namen en gegevens kunt u vinden op deze website.

00
49041367430
00
00
00
00
00
Jolanda Hoogeland, locatie Tilburg
Montfortanenlaan 13
5042CT Tilburg Brabant
Nederland
Back To Top