skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Ilse Cozijnsen, locatie Drunen

The Future is female!

Vroeg of laat, iedere vrouw komt in de overgang. De overgang beslaat de gehele periode rondom je laatste menstruatie, de menopauze. Hoewel het een natuurlijke levensfase is, verandert er veel in je lichaam door de vermindering van de oestrogeen- en progesteronproductie. De ene vrouw heeft nauwelijks ergens last van, terwijl de andere veel overgangsklachten ervaart.


Heb jij, of denk je, overgangsgerelateerde klachten te hebben? Dan ga ik graag met je in gesprek!

Als zelfstandig overgangsconsulente heb ik me aangesloten bij Elle! Vrouw & Geboortezorg. Een centrum speciaal voor vrouwen. Van jonge bevlogen meiden, kersverse moeders tot aan vrouwen met een schat aan ervaring. Elle! is er voor iedereen! 

Bij Elle! Vrouw & Geboortezorg bieden wij zorg voor en door vrouwen. Dat is onze passie. Elle! Woman is er voor krachtige vrouwen van middelbare leeftijd, die vragen hebben rondom overgangsklachten, anticonceptie of andere lichamelijke en geestelijke veranderingen. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt en antwoord krijgt op de vragen die je hebt.

Na de intake maken wij een persoonlijk zorgplan op basis van jouw wensen en (medische) voorgeschiedenis. Daarnaast geven wij je adviezen, beantwoorden je vragen en leggen uit wat je kunt verwachten. Tijdens onze consulten staat rust en persoonlijke aandacht centraal. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing die bij jou past. Iedere vrouw is immers anders.

Mijn naam is Ilse Cozijnsen, Samen met mijn man en twee kinderen ben ik woonachtig in het gezellige Brabant.

Al op de middelbare school wist ik dat ik graag als verpleegkundige wilde gaan werken. Ik volgde de opleiding tot verpleegkundige en ontdekte dat de richting Gynaecologie en verloskunde me het meeste aansprak. Na mijn opleiding tot verpleegkundige ben ik gaan werken op de kraamafdeling in het ziekenhuis. Hier ben ik verder gespecialiseerd door de opleiding Obstetrie & Gynaecologie te volgen.

Na 15 jaar werken in het ziekenhuis was ik toe aan iets nieuws. In Juli 2017 heb ik de stap gemaakt naar de 1e lijns vrouwenzorg. Dit vond ik toegankelijker en laagdrempeliger, en dat past me beter. Ik ben in 2020 de opleiding tot verpleegkundig overgangsconsulente gaan volgen, wat voor mij een logisch stap en mooie aanvulling was op mijn huidige werkzaamheden en expertise.

Nu hoop ik als verpleegkundig overgangsconsulente vele vrouwen te mogen gaan begeleiden in een belangrijke fase in hun leven “de overgang” en alles wat daarbij komt kijken.

Ik help en adviseer je graag als je vragen of klachten hebt rondom de overgang. Je kunt mij bereiken via:

Tel: 073-2032595
Mail: welkom@ellezorg.nl
Website: www.ellevrouwenzorg.nl

Ingeschreven in kwaliteitsregister VenVN sinds 25-10-2021
Ingeschreven in het BIG register onder nummer  89060406130
Aangesloten bij de Kamer van Koophandel onder nummer 85564761
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via VvAA
Klachtafhandeling via SCAG
Verklaring van Goed gedrag goedgekeurd op 17-3-2022
AGB code 91112358
Ilse Cozijnsen, locatie Drunen
Tinie de Minnikstraat 23
5151VW Drunen Noord Brabant
Nederland
Back To Top