skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Caroline van Lokven, locatie Den Bosch

Belangrijke fase

Stemmingswisselingen, hartkloppingen, gewrichtsklachten, somberheid, opvliegers…..het kan allemaal voorbij komen tijdens de overgang.

Ook als je nog gewoon menstrueert kun je overgangsklachten hebben, maar helaas wordt dit niet altijd (h)erkend. Langzaam aan merk je dat je gaat veranderen: Je hebt soms geen zin meer in dingen waar je voorheen wel zin in had, je gaat anders nadenken over bepaalde dingen. Er kunnen klachten en symptomen gaan optreden die je overvallen en waar je op z’n minst niet blij van wordt. Het kan je enorm helpen door hierover te praten en erkenning te krijgen voor je klachten. Bovendien geef ik je adviezen waar je goed mee verder kunt. Vrouwen zijn altijd weer blij en opgelucht als ze geweest zijn.

Wil je een afspraak maken? Dit kan via telefoonnummer 06-45488165  of via mail .
De nieuwe richtlijnen betreft het Coronavirus  bieden weer ruimte om fysieke afspraken te maken. Hierbij zal ik uiteraard zorg dragen voor een veilige werkomgeving betreft hygiëne en de 1,5 meter afstand wordt in acht genomen. Ook blijft videobellen een mogelijkheid, dit blijkt heel goed te gaan.

In geval van verkoudheidsklachten en/of koorts kan de fysieke afspraak niet doorgaan. 

Caroline Lokven

Praktijkgegevens overgangsconsulent Heesch en Den Bosch

Adres Heesch       : Maasstraat 13, 5384NE Heesch
Adres Den Bosch : Emmaplein 19, 5211VZ Den Bosch

Telefoon                 : 06-45488165
Mail                         : info@zorgvoordeovergang.nl 
Website                  : Zorg voor de Overgang
Facebook               : Zorg voor vrouw en gezondheid

Afspraak maken:
Let op: Van 13 juni t/m 3 juli is de praktijk gesloten.

– In Heesch dagelijks van 8.30-17.00 uur.
– In Den Bosch dagelijks van 14.00-17.00 uur

Verwijzing: U heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig voor het maken van een afspraak. 

Vergoeding: Indien u aanvullend verzekerd bent kunt u een vergoeding hiervoor krijgen van uw zorgverzekeraar. U kunt op de site van zorgwijzer ook eenvoudig zien welke zorgverzekeraars de consulten van de overgangsconsulente vergoeden.

Welkom op de pagina van Caroline van Lokven

Mijn naam is Caroline van Lokven, sinds 1984 werkzaam in de gezondheidszorg. Ik heb in diverse ziekenhuizen gewerkt, op de afdelingen hartchirurgie, intensive care en cardiologie.

Zie voor meer informatie mijn eigen website Zorg voor de Overgang.

Werkwijze

Je kunt zelf een afspraak maken, of het zijn dat je bent doorverwezen door bijvoorbeeld een arboarts, huisarts, psycholoog, gynaecoloog etc. Een afspraak maken kan telefonisch of via email.

In het consult zal ik je een aantal vragen stellen om een duidelijk beeld te krijgen van je situatie. We bespreken je klachten en ik kijk of deze overgangsgerelateerd zijn, ik bekijk waar dat je ongeveer zit in de overgang en ik vraag naar de voorgeschiedenis en eventueel medicijngebruik. Ook geef ik uitleg over wat er in het lichaam gebeurt tijdens deze hormonale fase. Vervolgens geef ik uitleg en advies over de behandelmogelijkheden, betreft voeding, leefstijl en hormoontherapie. Je kunt hierna zelf een keuze maken wat het best bij je past, uiteraard help ik je hierbij.

Na dit gesprek maken we een vervolgafspraak om te evalueren of de adviezen en/of behandeling hebben geholpen en ik geeft uitleg over de gezondheidsrisico’s die gaan ontstaan na de overgang. Ik doe dit door middel van een risico inventarisatie, waarna je uitleg krijgt over hoe je de risico’s zoveel mogelijk kunt beperken gedurende het ouder worden.

Ook mogelijk

Bij een (te) vroege overgang, het afbouwen van hormonale therapie, klachten veroorzaakt door borstkankertherapie, baarmoederkanker of een gynaecologische operatie kun je eveneens bij mij terecht.

Voor meer informatie kunt u kijken op Zorg voor de Overgang

Aarzel niet om contact op te nemen, ik help je graag weer op weg!

Contact

Je kunt dagelijks telefonisch (06-45488165) of per mail een afspraak maken.

Je hebt géén verwijzing nodig van de huisarts.

In Heesch zijn afspraken mogelijk  dagelijks van 8.30 – 17.00 uur. 

In Den Bosch zijn afspraken mogelijk dagelijks van 14.00 – 17.00 uur. 

01-02-2009
19008158730
17243137
VVAA
SCAG
27-02-2022
90049019
Caroline van Lokven, locatie Den Bosch
Emmaplein 19 (Apotheek van den Dries)
5211 VZ Den Bosch Brabant
Nederland
Back To Top