skip to Main Content
Inloggen

Dit is het inlogformulier voor de verpleegkundig overgangsconsulenten. Hiermee kunnen zij inloggen in de beschermde omgeving van de vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten.

Wij bieden hulp aan vrouwen in de overgang

Op deze website leest u alles over vrouwen in de overgang. Daarnaast biedt de overgangsconsulent u professionele onafhankelijke hulp bij uw overgangsklachten. Een overgangsconsulent is een speciaal opgeleide Verpleegkundige of Verloskundige, verenigd in de VVOC (Vereniging Verpleegkundig Overgangsconsulenten).

Jaarlijks laten honderden vrouwen zich naar tevredenheid informeren, adviseren en begeleiden over de overgang door één van de bij VVOC aangesloten (Verpleegkundig/Verloskundige) Overgangsconsulenten. Er is er altijd wel één bij u in de buurt.

Wilt u een afspraak maken, dan kunt u onder het kopje “Consulenten” bovenin de menubalk, de voor u dichtstbijzijnde Consulent vinden. Naam en adres kunt u vinden onder de kaart, u dient hiervoor naar beneden te scrollen. Wanneer u de consulent hierna aanklikt, komt u op de contactpagina van deze consulent. Op haar contactpagina staan de verdere gegevens voor een afspraak of een vraag.

De overgang is een levensfase die iedere vrouw meemaakt in haar leven. De ervaringen van een vrouw in de overgang lopen in deze fase sterk uiteen. De één heeft (bijna) geen klachten. De ander ervaart vaak wel klachten en sommigen hebben klachten die zo heftig kunnen zijn dat normaal functioneren lastig wordt. Lees meer hierover onze website.

Zit ik in de overgang? Doe de test en krijg direct antwoord.

Werkgevers

Heeft u werknemers met overgangsklachten? Volg bij ons workshops en informatiesessies om uw medewerkers op de juiste manier hierbij te ondersteunen.

Opleidingen

Ben je verpleegkundige, fysiotherapeut of verloskundige? Ben je BIG-geregistreerd of bereid je opnieuw te registreren

Laatste nieuws

Overgangsconsulent in Margriet

In de Margriet van deze week staat een artikel met…

Lees meer

Overgangsconsulent in ForYou Magazine

ForYou Magazine is een gratis, regionaal magazine speciaal voor vrouwen…

Lees meer

Nieuw beleid noodzakelijk om vrouwen in de overgang vitaal en duurzaam inzetbaar te houden op het werk!

Amsterdam UMC heeft in opdracht van Women Inc  een uitgebreide…

Lees meer
Back To Top